KAMI ADA SEDIAKAN PELUANG JANA PENDAPATAN TAMBAHAN DENGAN PRODUK YOUBABY

Disclaimer: Ini bukan skim cepat kaya atau MLM dimana anda perlu mencari ‘orang bawah’/downline untuk menjana keuntungan. Ini adalah peluang perniagaan yang disediakan oleh pihak kami dimana anda dibenarkan untuk menjual dan mengambil keuntungan daripada jualan produk-produk yang kami sediakan secara sah.

“Alhamdulillah, siapa sangka. Saya sendiri tak pernah terfikir yang impian saya untuk bawa keluarga pergi melancong dan menunaikan umrah akhirnya tercapai. Segalanya berubah selepas saya join team Youbaby”

PRODUK YANG TELAH DIKENALI DAN MENDAPAT REPEAT ORDER TINGGI MEMUDAHKAN TEAM YOUBABY UNTUK MEMBUAT JUALAN

RESULT TEAM YOUBABY

Rebut peluang ini sekarang !

Untuk sertai team Youbaby, anda perlu bermula dengan pakej Gold Agent sebagai permulaan. Anda boleh upgrade ke pakej-pakej lain pada masa akan datang jika sudah sampai masa untuk anda berkembang ke tahap seterusnya.

Gold Agent

RM350

* Selepas anda selesai pendaftaran, staff kami akan hubungi anda dalam masa 24 jam untuk berikan anda panduan dan langkah selanjutnya.

Bermula dengan Gold Agent, sekarang pendapatan bersih 5 angka sebulan

“Tak pernah sangka produk ni mudah sangat untuk dijual dapat demand yang tinggi”

Dapat pengalaman ke luar negara disebabkan Youbaby

“Kalau dulu agak susah sebab baru mulakan perniagaan, tapi lama-lama mampu capai untung bersih 5 angka setiap bulan.”

Lepas lahirkan anak kedua, terpaksa berhenti kerja dan jadi suri rumah. Tak sangka dapat rezeki lebih besar apabila join Youbaby

“Bermula dengan 10 unit sebagai Gold Agent dan mampu habiskan stok selama 1 hari! Kemudian 100 unit habis dalam masa seminggu. Kini saya mampu restock sebanyak 600 unit dan pendapatan bersih yang diperoleh dalam 5-6 angka sebulan.”